Genç gazeteciler Hakkı Abi'lerinin doğum gününü unutmadı

- Murat Aycan -

Eski İzmir Milletvekili, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü son sınıf öğrencisi Hakkı Ülkü'ye, sınıf arkadaşları sürpriz doğum günü partisi hazırladı.

Uluslararası İletişim dersi sırasında sınıfa sürpriz bir şekilde pasta getirildi. Öğrenciler, Ülkü'nün 67. yaşını alkışlarla ve pasta keserek kutladı. Kutlamadan haberi olmayan Ülkü, bu jest karşısında genç sınıf arkadaşlarına teşekkür etti.

 

Ülkü, ''Öncelikle böyle bir sürprizde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Böylesine güzel bir sürprizle şimdiye kadar hiç ama hiç karşılaşmadım. Ülkenin bu kadar gergin olduğu bir ortamda adeta barışı çağrıştıracak şekilde, öğrenci arkadaşlarımın hepsini, ayrımsız olarak doğmu günüme katılması, beni ziyadesiyle memnun etti. Böylesi güzel günlerin hepimiz tarafından sık sık yaşanmasını diliyorum. Herkese, katılan hocalarımıza teşekkür ederim'' dedi.

 

 

Sürpriz kutlamaya, öğrencilerin yanı sıra İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Gülgün Erdoğan Tosun, Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selda Akçalı, Öğretim Üyesi Ferlal Örs, Yrd. Doç. Dr. Sıdıka Yılmaz, Araştırma Görevlisi Gökçen Başaran İnce, Basın Yayın Tekniği Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Kavaklı ve Araştırma Görevlisi Didem Deniz de katıldı.