CHP’ye bir hırsızlık şoku daha

    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yeni bir hırsızlık olayının şokunu yaşıyor. Geçtiğimiz hafta içinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın’ın ardından şimdi de CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç’in evi soyuldu.

   Geçtiğimiz hafta içinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun, daha sonra da CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın’ın evine hırsız girmesinin ardından yeni bir hırsızlık olayı yaşandı. Bayram tatilinde bulunan CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç’in Angora Evleri’ndeki üç katlı villası kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından soyuldu. Eve camı kırarak girdiği anlaşılan hırsızın, tüm odaları karıştığı, evden 1 dizüstü bilgisayar, 1 el kamerası, çok sayıda ziynet eşyası ve yüklü miktarda para çaldığı tespit edildi.

   Bayram tatiline ara vererek Ankara’ya dönen CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Ramazan Bayramı tatilinden Ankara’ya dönen oğlunun hırsızlık olayını tespit ettiğini söyledi. Yaşanan hırsızlık olayının ardından emniyet ekiplerinin evine gelerek gerekli incelemeleri yaptığını ifade eden Genç, yapılan incelemelerden bir sonuç alınamadığını kaydetti. Hırsızın evin her tarafını dağıttığını anlatan Genç, “Kapalı dolaplar kırılmış. Şifreli çantalarımızın şifreleri sökülerek çantalar açılmış ve içindeki evraklar alınmış. Ekonomik yönden de bayağı zarar gördük” dedi.

   Maddi olarak çok büyük zarara uğradığını belirten Genç, hırsızın büyük miktarda para aldığını dile getirerek, hırsızlık olayını yapan kişilerin yanlarına kar kaldığını söyledi. CHP’de son günlerde yaşanan hırsızlık olaylarını değerlendiren Genç, “Türkiye’yi yönetenler düşünsün” diye konuştu. Öte yandan CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç’in evinde gerçekleştirilen hırsızlık olayı ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.