Altay transferi kapattı

Yeni sezon hazırlıklarını Kızılcahamam’da sürdüren Altay, "Üç çilek istiyorum" diyen teknik direktör Ümit Kayıhan’ın raporu doğrultusunda Çaykur Rizesporlu Çetin, Adana Demirsporlu kaleci Ramazan ve Bolusporlu Mesut Çaytemel’i renklerine bağladıktan sonra transferi kapattı. 

"Zor bir dönemde önemli isimlerle anlaştık. Yeni transferlerimiz gücümüze güç katacak" diyen Ümit Kayıhan, kamp döneminde oyun sistemini oturtacaklarını ve futbolcularını daha yakından tanıma fırsatı bulacağını söyledi.

Siyah beyazlı ekip, transfer döneminde Alihan (Sivasspor), Ardahan (Dardanelspor), Burak, Ramazan (Adana Demirspor), Ersan (Adıyamanspor), Selçuk (Denizli Belediyespor), Mehmet Budak (Eyüpspor), Mustafa Cevahir (Yeni Malatyaspor), Şehmuz (Karşıyaka), Yüksel (Siirt), Mesut (Bolu) ve Çetin’le (Çaykur Rizespor) anlaşırken, kendilerini zorlu bir yarışın beklediğini dile getiren Kayıhan, "işimiz kolay değil. Neredeyse gruptaki her takım favori. Ancak ipi göğüsleyecek güce sahibiz. Takımıma güveniyorum" diye konuştu.