Banahane Karşıyaka'ya karşı yok

Karşıyaka’da gözler Şanlıurfaspor ile deplasmanda oynanacak ilk maça çevrilirken, geçen sezon yeşil-kırmızılı formayla başarılı bir sezon geçiren ve Şanlıurfaspor'un yolunu tutan Banahane, sakatlığı dolayısıyla eski takımına karşı oynayamayacak. 

Karşıyaka Teknik direktörü Sait Karafırtınalar, yaptığı transferlerle dikkati çeken rakibine karşı en güçlü kadroyu çıkarmaya hazırlanıyor.


Rakibin gücünü dikkate alan genç Sait Karafırtınalar, kadroya geç katılmalarına ve tam anlamıyla hazır olmamalarına rağmen Rıdvan, Caner ve Ofoedu’nun yanı sıra sakatlığı yüzünden uzun süre takımdan ayrı kalan Muhammet’e de 11’de görev verecek.

Cumartesi günkü randevu öncesi Karşıyaka’da tek eksik Kahramanmaraş’tan transfer edilen Berkan olacak. Yerine de genç Onur forma giyecek. 

Teknik direktör Karafırtınalar’ın Şanlıurfa’da Bicik- Rıdvan, Tayfun, Muhammet, Onur, Burak, Hakan, Ofoedu, Caner, Mustafa, Ars’dan kurulu 11’i sahaya çıkarması bekleniyor. Yeni sezonda Pacific Petrol’un sırt reklamını taşıyacak Karşıyaka ilk iki maçta Yönetici Umut Demir’in firması Durusu İnşaat’ın göğüs reklamını takacak. 

İlk kez Gana Milli Takıma’na seçilen Şanlıurfasporlu Banahene, büyük hayal kırıklığı yaşadı. Antrenmanda dizinden sakatlanan golcü ay yıldızlı ekibimizle karşılaşacak milli takım kadrosundan çıkarıldı. Banahene, Karşıyaka karşısında da sahada olmayacak. Gana’da eski Karşıyakalı Adiyiah millilerimize karşı mücadele edecek.