Vahşi infaz!

Siirt Belediyesi’ne geçen yıl düzenlenen rüşvet operasyonunun gizli tanıklarından olduğu ileri sürülen mühendisin kulakları ve cinsel organı kesildi.

İddiaya göre, kendilerine polis süsü veren 2 kişi, gece saat 04.00 sıralarında mühendis M.K'nın (60)  Siirt-Eruh karayolunda arıtma tesisisin yanında kaldığı konteynere gitti. Kendilerini polis olarak tanıtan kişiler, M.K. hakkında bir ihbar olduğunu söyleyerek kapıyı açmasını istedi.

Zanlılar, kapıyı açan mühendisin önce iki kulağını, ardından da cinsel organını keserek olay yerinden kaçtı. Gürültüyü fark eden bir kişinin durumu polise haber vermesiyle olay yerine intikal eden ekipler, kanlar içinde kalan M.K’yi hastaneye kaldırdı. Hayati tehlikesi bulunan M.K. ameliyata alındı. M.K’nin geçen yıl Siirt Emniyet Müdürlüğü tarafından merkez ve bazı ilçe belediyelerine yönelik ’ihaleye fesat karıştırma, yolsuzluk ve rüşvet’ iddialarıyla düzenlenen ve yaklaşık 40 kişinin gözaltına alındığı operasyona ilişkin davanın gizli tanıklarından olduğu ileri sürüldü. Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.