Bucaspor, Fenerbahçeli Recep Niyaz'a talip

Teknik direktörü Kemal Kılıç’ın istifa restinden sonra transferde hız kazanan Bucaspor, Şanlıurfasporlu Gökhan Kaba’yla anlaşırken Fenerbahçe’nin genç oyuncusu  Recep Niyaz’a göz dikti. 

UEFA tarafından son U-19 Avrupa Şampiyonası’nın en iyi 10 futbolcusundan biri seçilen Recep’le ilgilendiklerini doğrulayan Asbaşkan Sedat Çiftçi, Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya ile temasa geçtiğini söyledi.

Fenerbahçe ile Salih Uçan’ın transferinden kaynaklanan yakınlıkları bulunduğunu hatırlatan Çiftçi, "Recep Niyaz’ın sezon sonuna kadar Bucaspor’a kiralanmasını istiyoruz. Fenerbahçe’nin de Recep’i tecrübe kazanabileceği bir ekibe kiralama projesi var. Ancak son kararı İstanbul ekibinin teknik direktörü Ersun Yanal verecek. Hafta sonuna kadar transfer netleşir" diye konuştu.

PEDRİEL OLMADI ROTA ADİLOVİÇ

Gökhan Kaba’nın yanı sıra bir golcü daha almayı planlayan Bucaspor’da Ricardo Pedriel’in transferi zora girdi. Geçen sezon Sivasspor’da forma giyen ve bonservisi elinde olan 26 yaşındaki Bolivyalı oyuncunun 250 bin euro istediğini açıklayan Asbaşkan Sedat Çiftçi, "Pedriel’e bu parayı veremeyiz" dedi.

Rotayı Eldin Adilovic’e çevirdiklerini belirten Asbaşkan Çiftçi, Bosna Hersekli golcüyle görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Bu arada kiralık gönderilmesi kararlaştırılan Civar Çetin, Adana Demirspor’la anlaşamayınca teknik direktör Kemal kılıç’ın önerisiyle Bucaspor’a döndü.