Daum ilk antrenmana çıktı

Bursaspor ligin ilk haftasında Eskişehirspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Christoph Daum'un ilk antrenmanı basına ve taraftara 5 dakika açık olarak gerçekleştirildi. Tecrübeli teknik adamın antrenman öncesinde takımla toplantı yaptığı öğrenildi.

BELLUSCHİ AYRI ÇALIŞTI

Bursaspor'da milli takımlarda bulunan Şener, Ferhat, Sestak ve Yasin Pehlivan antrenmana çıkmadı. Sakatlığı devam eden Belluschi fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalışırken, Eskişehirspor maçına yetiştirilmeye çalışıldığı ifade edildi. Tedavisine devam edilen Ozan İpek'in ise durumu netlik kazanmadı.

TARAFTAR COŞKUSU

Antrenman öncesi yeşil beyazlı taraftarlar idman sahasına kadar koridor oluşturdu. Futbolcular bu koridordan geçerken, taraftarlar da futbolcularla fotoğraf çektirdi, bir yandan da tezahüratlarla takıma moral verdi. Taraftarlar teknik direktör Daum'a da antrenman sahasına girişte atkı takarak başarı diledi. Yeşil beyazlı taraftarlar takımın hayırlı bir sezon geçirmesi dileğiyle kurban kesti.F

FORSELL GELDİ

Yeşil beyazlı ekipte teknik direktör Hikmet Karaman tarafından yeni sezonda düşünülmeyen ve eski takımı IFK Mariehamn'a kiralık olarak gönderilen Forsell geri döndü. 22 yaşındaki orta saha oyuncusu yeşil beyazlı ekipte antrenmanlara çıkmaya başladı. Forsell'le ilgili son kararı teknik direktör Daum verecek.

YARDIMCILARI BELLİ OLDU

Öte yandan Teknik Direktör Christoph Daum'un ekibi de belli oldu. Daum'un ekibi şöyle: Yardımcı Antrenör Faruk Korkmaz, kondisyoner Tonguç Vardar, yardımcı antrenör ve tercüman İrfan Buz, yardımcı antrenör Rudi Verkempinck, kaleci antrenörü Murat Aydın Bursaspor yarın gerçekleştireceği antrenman ile Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.