Fethiye'de otomobil takla attı: 3 yaralı

 Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde direksiyon başında uyukladığı iddia edilen 60 yaşındaki İlhan Bumin yönetimindeki otomobil refüje çarparak takla attı. Kazada, sürücü ile anne ve babası yaralandı.

Fethiye- Muğla karayolu Göcek Beldesi İnlice Köyü'ndeki kaza, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Tatil için Göcek'ten Antalya'nın Kaş İlçesi'ne giden İlhan Bumin yönetimindeki 35 US 389 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Takla atan otomobil, karşı yöne geçtikten sonra durdu.

Kazada, direksiyon başında uyukladığı iddia edilen sürücü İlhan Bumin ağır yaralanırken, babası emekli hava albay 86 yaşındaki Ahmet Bumin ile annesi 80 yaşındaki Şerife Bumin hafif yaralandı.

Olay yerine gelen sağlık ve kurtarma ekipleri, araçta sıkışan İlhan Bumin'i hurdaya dönen otomobilden güçlükle çıkardı. Yaralılar Fethiye'deki hastanelere götürülerek tedaviye alındı. Başının arka kısmına aldığı darbeyle ağır yaralanan İlhan Bumin'in hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Yaralılardan Ahmet Bumin ayakta tedavi edilirken, Şerife Bumin Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.