Milli hüsran sürüyor

   Ay-yıldızlı ekibin, dün gece Gana ile oynadığı hazırlık maçında 2-0 önde götürdüğü karşılaşmadan 2-2’lik beraberlikle ayrılması sinirleri gerdi.

Oynadığı son maçlarda bir türlü arzulanan sonuçları elde edemeyen milli takımda kazanamama hastalığına çözüm aranıyor. FIFA dünya sıralamasında da 58. sıraya kadar gerileyen A Milli Futbol Takımı, oynadığı son 12’i maçın sadece 2’sini kazanabildi. Ay-yıldızlı ekip hazırlık maçları da dahil oynadığı bu 12 maçta sadece grup elemelerinde Estonya ve Andorra’yı yenerken, oynadığı diğer 4 maçta berabere kaldı ve 6 kez de mağlup oldu.

AVCI’NIN MİLLİ TAKIM KARNESİ KÖTÜ

A Milli Futbol Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı yönetimindeki ay-yıldızlılar, çıktıkları 18 maçın sadece 6’sını kazanabildi. 12’si hazırlık olmak üzere toplam 18 maça Avcı gözetiminde çıkan milliler, bu karşılaşmaların 8’inden mağlup ayrılırken, 4’ünde ise berabere kaldı.

GALİBİYET HASRETİ 6 MAÇA ÇIKTI

A Milli Futbol Takımı, üst üste oynadığı 6 hazırlık maçında sahadan boynu bükük ayrıldı. Milliler oynadığı 6 hazırlık maçının 3’ünü kaybetti, 3’ünde de berabere kaldı.

Milliler, Eylül ayında 2014 Dünya Kupası Grup Elemeleri’nde Andorra ve Romanya ile karşı karşıya gelecek.