'Galatasaray’ın gücünü yeniden gösterme fırsatı yakaladık'

    Geçen sezon yaşanılan şampiyonluk ve 2013-2014 Spor Toto Süper Lig sezonu için açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, ’’Mücadele ettiğimiz 3 ulusal kulvardan 2 kupayı müzemize kazandırmanın yanı sıra, asıl hedefimiz olan Avrupa’da Galatasaray’ın gücünü ve iddiasını yıllar sonra yeniden gösterme fırsatını yakaladık’’ dedi.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Başkan Ünal Aysal, 22 Haziran’da gerçekleşen seçimle yenilenen yönetime ve üyelerine şükranlarını sunarken, verilen destek için teşekkür ettiğini dile getirdi.

’’GALATASARAY’IN GÜCÜNÜ YENİDEN GÖSTERME FIRSATI YAKALADIK’’

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, başarılı bir futbol sezonunu daha geride bıraktıklarını vurgulayarak "Mücadele ettiğimiz 3 ulusal kulvardan 2 kupayı müzemize kazandırmanın yanı sıra, asıl hedefimiz olan Avrupa’da Galatasaray’ın gücünü ve iddiasını yıllar sonra yeniden gösterme fırsatını yakaladık. Vizyon, emek ve Galatasaraylılık ruhunun bir arada olunca nelere kadir olduğunun küçük ama anlamlı bir örneğiydi bu”dedi.

“ŞİMDİ DAHA ZOR BİR SEZON BİZİ BEKLİYOR”

Bugün itibarı ile başlayacak olan yeni sezon adına da açıklamalarda bulunan Ünal Aysal, kendilerini şimdi daha zor bir sezonun beklediğine değinerek, "Türkiye’de her takımın son 2 yılın tartışmasız şampiyonunu yenmek için sahaya çıkacağı açık. Avrupa’da ise Türk futbolundaki bir dirilişin temsilcisi olarak görüldüğümüzü biliyoruz” diye konuştu.

“ÖZGÜVENİMİZ HER ZAMANKİNDEN DAHA YÜKSEK”

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal, özgüvenlerinin her zamankinden daha yüksek olduğuna dikkat çekerek, "En kötü günümüzde bile bize verdiği destekle başarımızda büyük bir rol oynayan taraftarımız sergilediği duruşla dünyaya örnek oldu. Bir takımı tutmanın, onu başarıya ulaştırmanın ve yüceltmenin eşsiz bir örneğini sergilediler. Gücümüze güç kattıklarının bilinciyle en küçüğünden en büyüğüne hepsine minnettarız” şeklinde konuştu.

Ayrıca açıklamada Başkan Aysal, "Galatasaray olarak hedeflerimizi büyüttüğümüz yeni dönemde tüm takımlarımıza sakatsız, cezasız, sevgi ve dostluk dolu bir futbol sezonu dilerim” dedi.