Twitter'dan uyuşturucu sipariş edince...

    Kanada'nın Toronto kentinde yaşayan Sunith Baheerathan, twitter'daki hesabından uyuşturucu siparişi verince polise yakalandı, sonra da işinden oldu.

    İngiliz Metro gazetesinin haberine göre, otomobil tamircisi olarak çalışan Baheerathan, uyuşturucu satıcılarına twitter hesabından çalıştığı iş yerinin adresini vererek 'marihuana' olarak bilinen esrar cinsi uyuşturucu getirmelerini istedi. Twitter'da kısa sürede yayılan mesaja polis de tweet hesabından 'Harika! Biz de gelebilir miyiz?' diye yanıt verdi.

    Baheerathan, daha sonra çalıştığı iş yerinden çıkarıldığını yine arkadaşına attığı tweet ile duyurdu. Toronto'nun York bölgesindeki polisin twitter hesabını denetleyen polis memuru Blair McQuillan, kentin yerel gazetesi The National Post'a sosyal paylaşım ağlarından gelen ihbarlar ve buna benzer durumlarda gelişigüzel karar vermekten kaçındıklarını aksine yerinde bir karar vermeye çalıştıklarını söyledi. Polis, uyuşturucu sipariş eden kişiyi soruşturup soruşturmadıkları ya da herhangi bir ceza verip vermedikleri konusunda ise açıklama yapmadı.