Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi Kupası'nı kazanmasını istiyorum

Atletico Madrid özel bir karşılaşma için Bakü’ye geldi. FC Bakü kulübünün daveti ile Azerbaycan’a gelen İspanyol ekibinin temsilcileri bir basın toplantısı düzenledi.

Basın mensuplarının önüne takımın Arjantinli teknik direktörü Diego Simeone ve Arda Turan çıktı. Basın toplantısında Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simone, “Yarınki dostluk karşılaşmasında taraftarlar her zaman televizyondan izledikleri yıldızları canlı bir şekilde görmek şansı olacak” dedi.

Golcü futbolcu Arda Turan ise, “Her zaman kendimi bu ülkeye ait hissettim” diyerek, “Bir Türk vatandaşı olarak burada olmaktan çok mutluyum. Kendimi ev sahibi gibi hissediyorum beni böyle ağırladığınız için herkese çok teşekkür ediyorum. Formamın önünde Azerbaycan yazması bir Türk kültürüne ait bir şey olması çok önemli, gurur verici. İspanyanın en önemli takımlarından birinin formasına bu ismi yazdırmak çok önemli. Ben bir Türk olarak bununla gurur duyuyorum ve kendimi çok mutlu hissediyorum. Türk takımlarına, ben bir Türk olduğum için Fenerbahçe’nin başarısını çok istiyorum. Umarın UEFA kupasını kazanırlar ve ülkemize UEFA kupasını getirirler. O yüzden onlara başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Atletico Madrid bugün TSİ 18.00’de Tevfik Bahramov Cumhuriyet Stadı’nda Bakü’nün ’Yıldızlar Takımı’ ile hazırlık maçı yapacak.