Selçuk'ta uyuşturucu ve sigara operasyonu

     Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Büro Amirliği'nce gerçekleştirilen kaçak sigara operasyonunda toplam 896 paket kaçak sigara, 9 kilo 90 gram ağırlığında esrar maddesi ele geçirildi.

   Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde kaçak ve bandrolsüz sigara satan şahıslara yönelik yaptığı geniş kapsamlı çalışmalar çerçevesinde, Selçuk Cumhuriyet Meydanı'nda motosikleti ile giden şüpheli A.T.'yi takibe aldı. Daha sonra Atatürk Mahallesi 1043. Sokak'ta durdurulan şahıs üzerinde yapılan aramasında çeşitli markalarda 73 paket bandrolsüz sigara ele geçirilirken, şahsın evinde yapılan aramada ise 130 paket yine bandrolsüz çeşitli markalarda kaçak sigara ele geçirildi.

   Toplam 203 paket kaçak sigara ile yakalanan A.T. hakkında yasal işlem yapıldığı bildirildi. Diğer yandan şüpheli H.D. isimli market işletmecisini takibe alan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Büro Amirliği ekipleri, market önünde bulunan ve H.D.'ye ait olduğu bildirilen araç ve şüpheli şahsın evinde yapılan eş zamanlı arama sonucunda, çeşitli markalarda bandrolsüz toplam 619 paket kaçak sigara ele geçirdi.

   Öte yandan şüpheli Ö.K.'ye ait markette yapılan arama sonucunda ise yine çeşitli markalarda bandrolsüz 74 paket kaçak sigara ile 9 kilo 90 gram ağırlığında esrar maddesi ele geçirildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce gözaltına alınan şahıslar hakkında adli işlem yapıldı. Selçuk Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Büro Amirliği ekiplerince yapılan operasyonda toplam 896 paket kaçak sigara ve 9 kilo 90 gram ağırlığında esrar maddesi ele geçirildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, ilçe genelinde başlattığı çalışmalarına aralıksız şekilde devam ettiği öğrenildi.