Bucaspor 12'den vurdu

Kahramanmaraşspor’u evinde 2-1 yenip sezona 3 puan sevinciyle başlayan Bucaspor’da galibiyet getiren golleri yeni transferler Taha Can Velioğlu ve Atilla Yıldırım’ın atması, teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Bursaspor’dan alınan 19 yaşındaki Taha Can, savunmadaki başarısıyla Efe’yi aratmazken, Mehmet Batdal’ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a üzerine Torku Konyaspor’dan kiralanan Atilla ayağının tozuyla golünü atıp, kendisine güvenenleri mahcup etmedi.

Kahramanmaraşspor karşısına yaş ortalaması 22.7 olan bir takımla çıkan Bucaspor’un elde ettiği galibiyetin abartılmaması gerektiğini söyleyen teknik direktör Kemal Kılıç, "Gençlerle kazanmak güzel, ancak 2-3 takviye şart. Bu maçı ölçü alırsak yanılırız" dedi. Kemal Kılıç, ağrıları bulunan Ferhat ve ameliyat olan Sami’nin bu hafta takıma katılacağını açıkladı. Kahramanmaraşspor maçında sakatlanan Atilla’nın iyi olduğu, Berkay’ın iyileştiği öğrenildi.

HAKAN VE BERTUL TAMAM

Bucaspor, Fenerbahçe’den 19 yaşındaki stoper Hakan Çinemre ve Karabükspor’dan 21 yaşındaki golcü Bertul Kocabaş’ı satın alma opsiyonuyla kiraladı. Hakan, U-18, U-19 ve U-20 Milli Takımları’nda 18 kez, Bertul ise U-21 Milli Takımı’nda 6 kez forma giydi. Teknik heyet forvet için Boşnak Eldin Adilovic ve Kayseri Erciyessporlu Sofiane Hanni arasında seçim yapacak. Bu arada gurbetçi orta saha Öztürk Karataş’ın denemeye alındığı açıklandı.