Akhisar Belediyespor'da Niasse sevinci

Akhisar Belediyespor, Manisa’da oynadığı Sanica Boru Elazığspor’u 3-1 yenerek yeni sezona çok iyi bir giriş yaparken bir gol atıp takımına bir de penaltı kazandıran Oumar Niasse, maça damgasını vuran isim oldu.

Senegalli stoper İbrahima Sonko’nun önerisiyle denenmeye gelip teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun gözüne girerek 250 bin euro garanti para, 3000 euro maç başı ücret karşılığında anlaşma yapılan 23 yaşındaki Niasse, “kaçak kral” Gekas’ın yokluğunu aratmadı.

Senegal Premier Lig takımlarından US Ouakam’da yetişen, geçen sezon Norveç’te SK Brann’de forma giyen Niasse’yi maçtan sonra kutlayan Hamza Hamzaoğlu, "Oumar, Elazığspor karşısına çıkan ilk 11’de bu sezon transfer ettiğimiz tek futbolcuydu. Sergilediği futbol ve attığı golle kendisine duyduğumuz güveni boşa çıkarmadı. Umarım bu çıkışı devam ettirir ve uzun yıllar Akhisar Belediyespor’a hizmet eder" dedi.

Hamzaoğlu, Beşiktaş’tan büyük umutlarla transfer edilen Mehmet Akyüz’ü ise takım oyununa uyum sağlayamadığı için kadroya almadığını ifade etti.