Modeller, final için podyuma çıktı

 İzmir’de bu yıl 2 Eylül'de, Fuar Açıkhava Tiyatrosu'nda finali yapılacak olan Miss & Mr Model of Turkey Yarışması’nın yarı finali İzmir Hilton Oteli'nde gerçekleşti. Yarışmanın finalinde yer alacak 16 erkek ve 16 kadın finalist belirlendi.

Jüri üyeleri arasında koreograf Akif Örük, modacı Ertan Kayıtken, Rönesans Ajans’tan İpek Saygın Örük, Miss & Mr Model Of Turkey 2012 birincileri Arman Duhan ve Sinem Özgenoğlu’nun da yer aldığı yarı final elemelerinde erkek ve kadın modeller yarı finali aşmak için çabaladı. 16 erkek ve 16 kadın finalistin belirlendiği elemede, modeller jüri karşısında ter dökerken, aileleri ise otelin kapısında mutlu haber bekledi.

Yarışmada, kadınlarda finale şu isimler kaldı:

Seray Büyükcangar, Gökçe Pınar Yılmaz, Ebru Güven, Duygu Sel, Buse Dilek, Beril Tunçsiper, Ceyda Güneş, Gamze Gerçeker, İrem Erdur, Damla Köçek, Buse Ar, Tuğçe Kılıç, Pelin Balkesen, Nilsu Şen, İrem İçel, Ayçen Dilay Dinç.

Erkeklerde finale kalanlar ise şöyle:

Gönenç Tanır, Mustafa Selçuki, Erdem Şencan, Emre Dinler, Oğuzhan Öçek, Gökhan Güler, Mehmet Korucu, Barış Öncer, Cemre Çelik, Samet Sarıkuş, Onur Önder Öz, Hakan Kurtul, Kayhan Kalaylı, Tuğberk Şen, Ekin Hasret Akyol, Can Paşalıoğlu.

Finale kalan yarışmacılar, 28 Ağustos Çarşamba günü, İzmir’deki Hilton Oteli’nde kampa girecek, 2 Eylül Pazartesi günü Fuar Açıkhava Tiyatrosu’nda kral ve kraliçe seçilecek.