Caroline ve sevgilisiyle aşk tazeliyor

Güzel oyuncu Wilma Elles, işadamı sevgilisi Kerem Göğüş ile Fethiye ve Göcek’te tatil yapıyor. Öyle Bir Geçer Zaman ki, dizisinin Caroline karakterini canlandıran Wilma Elles, sevgilisi Kerem Göğüş ile şarkılar dinledi.

Daha önce Türk vatandaşlığına geçmek için başvuran, sevgilisinin Aslı ismini taktığı güzel oyuncu Wilma Elles, Fethiye Göcek’te tatil yapıyor. Rafting yapan, doğada gezen, mavi yolculuğa çıkan çift dün akşam saatlerinde Fethiye’nin merkezindeki balık pazarında balık yemek için ticari bir taksi ile Göcek’ten Fethiye’ye geldi. Fethiye balık pazarında balık yemek için yaklaşık 35 kilometrelik mesafeye aldırmadan gelen Wilma Elles ve sevgilisi Kerem Göğüş hayranlarından ilgi gördü. Balık pazarında tezgahlardaki çeşit çeşit balıkları önce bir bir izleyen Wilma Elles ve işadamı sevgilisi, 1 sinarit, 1 barbun, 6 jumbo karides seçip 80 TL ödeme yaptıktan sonra “Hilmi’nin yerinde” özel soslarla pişirtip yedi. Balık restoranlarının dolup boşaldığı yerli ve yabancı turistin yoğunluk yaşattığı balık pazarında Caroline’yi gören hayranları fotoğraf çektirme yarışına girdi.

Caroline, Türk hayranlarının yanı sıra çoğu İngiliz turistlerin de ilgi odağı oldu. Bu arada Kerem Göğüş, sevgilisine bir buket kırmızı karanfil verirken fasıl ekibi Türkçe şarkılar söyledi. Wilma Elles sevgilisinin gözlerinin içine bakarak “Yıldızların altında" ve "Sevemez kimse seni benim sevdiğim kadar” şarkılarına el çırpıp eşlik etmeye çalıştı. Çift yaklaşık 30 dakika boyunca fasıl ekibini dinlerken bahşiş işadamı Kerem Göğüş’ten geldi. Dizi oyuncusu Wilma Elles de Fethiye ve Göcek’e ilk kez geldiğini çok güzel bulduğunu belirterek "Harika bir tatil geçiriyorum. Rafting bile yaptım” dedi. Yakında evlilik var mı" sorusuna çift “tatildeyiz” diye cevap verdi. Yaklaşık 3 saat Fethiye balık pazarında dolaşan çift, bir ticari taksi çağırtarak Göcek’teki otele döndü.