İzmir BŞB çatısında intihar girişimi

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 8 katlı binasının çatısına çıkarak intihar etmek istediğini beyan edenn Atilla E, yaklaşık 40 dakika süren çabaların ardından teşebbüsünden vazgeçirildi. Uzun süredir işsiz olduğu öğrenilen Atilla E. (35),İzmir Büyükşehir Belediyesinin çatı katına çıkarak intihar etmek istediğini söyledi. Sekiz katlı binanın çatı katından ayaklarını sarkıtan adam, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından fark edildi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin olay yerine intikali ile hareketli dakikalar başladı.

İtfaiye ekipleri meraklı kalabalığı uzaklaştırmak için önce güvenlik şeridi çekti ardından branda açtı. Sağlık ekipleri sedye ile hazır bekledi.

Atilla E.’nin bulunduğu yerden sık sık aşağıya bakarak el kol hareketleri yaptığı görüldü. iddiaya göre, bir süredir işsiz olduğu ve maddi sıkıntı yaşadığı öğrenilen Atilla E’yi önce İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın özel kalem müdürlüğü yetkilisi intihardan vazgeçirmek istedi ancak girişim başarısızlıkla sonuçlandı. Ardından ekipler tarafından durum Atilla E.’nin ailesine bildirildi. Bunun üzerine Atilla E.’nin eşi ve 1,5 yaşındaki Ceren isimli küçük kızının belediye binasına getirildiği bilgisi edinildi. Özel Kalem Müdürlüğü yetkililerince iş vaadiyle intihardan vazgeçirilen Atilla E’nin daha sonra ifadesine başvuruldu.