Bu maçı tribünlerden ne kadara izleyeceksiniz?

Spor Toto Süper Lig’de önümüzdeki hafta Pazartesi günü oynanacak olan Kayseri Erciyesspor-Beşiktaş maçının bilet fiyatları açıklandı.

Kayseri Erciyesspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, güney tribünü ile kuzey alt ve üst tribünü fiyatı 20 TL, doğu alt ve üst tribünü ile batı alt ve üst tribünü 40 TL, batı balkon tribünü 60 TL ve VİP tribünü bilet fiyatı ise 100 TL olarak bildirildi.

Açıklamada ayrıca, güney kale arkası tribünlerinin Beşiktaş taraftarlarına ayrıldığı kaydedildi.

Öte yandan Kayseri Erciyesspor Yönetimi, Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında oynanacak Kayseri Erciyesspor-Beşiktaş maçında Kadir Has Stadı’nın Güney tribününde yer alan 6 bin 500 koltuğu Beşiktaş taraftarlarına ayırdı.

Konuyla ilgili Beşiktaş Kulübü’nün internet sitesinde yer alan açıklamada, ’"Kayseri Erciyesspor, deplasmanda oynayacağımız 2. hafta mücadelesi için taraftarlarımıza 6 bin 500 kişilik yer ayırarak jest yaptı. Futbol Takımımız Spor Toto Süper Lig’in ikinci haftasında 26 Ağustos Pazartesi günü Kayseri Erciyesspor ile Kayseri Kadir Has Stadı’nda karşılaşacak. Kayseri Erciyesspor Yönetim Kurulu deplasman takımı taraftarlarına ayrılan kontenjan konusunda bir jest yaparak, Kadir Has Stadı Güney Tribünü’nde yer alan 6 bin 500 koltuğu taraftarlarımıza ayırmıştır. Karşılaşmanın biletleri 21 Ağustos saat 10.00’da http://www.ticketturk.com internet sitesinden satışa çıkacaktır. Taraftarlarımız için ayrılan bölümün bilet fiyatı 20 TL’dir. Kayseri Erciyesspor Yönetim Kurulu’na anlamlı jesti için teşekkür ederiz’’ denildi.