Grup Yorum İzmirli sevenleriyle buluştu

Grup Yorum çıktığı Ege turnesi kapsamında, İzmir’de verdiği konserde hayranlarıyla bir araya geldi. Grup Yorum, eski ve yeni albümden seslendirdiği şarkılarla, sevenlerine güzel bir gece yaşattı.

Ege Turnesi kapsamında ilk iki konserini Balıkesir’in Ayvalık İlçesi’ne bağlı Altınoluk Beldesi Açıkhava Tiyatrosu ve Aydın’ın Didim İlçesi’nde Didim Cemevi’nde veren Grup Yorum, üçünçü durakta İzmir Kültürpark’taki Açıkahava Tİyatrosu’nda sevenleriyle buluştu. Protest, özgün ve folk-rock gibi müziğin çeşitli dallarında 1985’ten bugüne eserler üreten Grup Yorum’un konseri ilgi gördü. Grup Yorum, eski ve yeni albümden şarkılarını seslendiridi. 

Konsere gelen izleyiciler, şarkıları hep bir ağızdan söylerken, şarkı aralarında 'Her yer Taksim, her yer direniş' solganları atıldı. Gezi Parkı eylemleri nedeniyle tutuklananlar konserde anıldı. İzmir’in efeler kendi olduğunu belirten Grup Yorum üyeleri, Ege Bölgesi’ne ait şarkılar da seslendirdi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Grup Yorum, İzmirli hayranlarına güzel bir gece yaşattı.