Galatasaray Liv Hospital'ın 2 transferi imzaladı

Galatasaray Liv Hospital, daha önce anlaşmaya vardığı Nathan Jawai ve Zoran Erceg ile sözleşme imzaladı.

Ulus'taki Liv Hospital'da düzenlenen ve Galatasaray Kulübü Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer'in de hazır bulunduğu törende, Jawai 1+1 yıllığına, Erceg ise 2 yıllığına kendilerine sarı-kırmızılı renklere bağlayana sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan Özyer, "9 Ekim'de Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı oynadıktan sonra lig ve Avrupa Ligi başlayacak. Avrupa Ligi'ne, şampiyon olduğumuz için ilk kez direkt katılıyoruz. Zorlu süreçte başantrenörümüz Ergin Ataman'ın listesinin başında olan iki önemli oyuncuyla anlaştık. Onlara başarılar diliyorum" dedi.

Geçen sezon Barcelona'da forma giyen Avustralyalı Nathan Jawai, Galatasaray'a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu kaydederek, "Daha önce buradaki takım arkadaşlarım Henry Domercant ve Zoran Erceg ile birlikte oynamıştık. Hem ligde hem de Avrupa Ligi'nde en üst seviyelere ulaşmak istiyoruz" diye konuştu.

CSKA Moskova'dan Galatasaray Liv Hospital'a transfer olan Sırp oyuncu Zoran Erceg ise köklü ve büyük bir kulübe geldiğini vurgulayarak, "Her kulvarda en üst seviyede mücadele göstereceğiz. Bütün kupaları kazanmak için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

İki sezon önce Beşiktaş ile 3 kupa kazanan Erceg, bu konuyla ilgili soru üzerine, "Ergin Ataman ile Beşiktaş'ta güzel bir sezon geçirmiş ve 3 kupa kazanmıştık. Burada da elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.