Altay İbrahim'i istiyor

Yeni sezon hazırlıklarını Kızılcahamam’da sürdüren Altay’da santrfor arayışı sürürken siyah beyazlı takımın eski Karşıyakalı İbrahim Şahin’le ilgilendiği  öğrenildi. 

Geçen sezon ilk yarıda Göztepe, ikinci yarıda ise Karşıyaka’da forma giyen, bu sezon henüz kulüp bulamayan İbrahim'in İzmir’e dönmeye sıcak baktığı, transferin bu hafta yapılacak görüşmeler sonrası netlik kazanacağı bildirildi.

Teknik direktör Ümit Kayıhan, Şehmus’un geçen sezondan sarkan cezası nedeniyle ilk 6 maçta forma giyemeyeceğini hatırlatarak, "Sezonun ilk haftaları her zaman zor geçer. Ayrıca 6 maç uzun bir süre. O nedenle Şehmus’un boşluğunu dolduracak bir ismi kadromuza katmayı planlıyoruz" dedi. Siyah beyazlı ekip, Kızılcahamam’da yarın Pendikspor’la oynayacağı özel maçın ardından İzmir’e dönecek.

KORHAN SAKATLANDI

Altay'ın orta saha oyuncu Korhan Öztürk, bu sabah yapılan idmanda sakatlandı. Ayağına aldığı darbe yüzünden antrenmanı yarıda bırakan Korhan'in yapılan kontrollerinde ciddi bir duruma rastlanmaması teknik heyeti rahatlattı. Teknik direktör Ümit Kayıhan, yarın Pendik'le oynanacak hazırlık maçında Korhan’ı dinlendireceğini söyledi. Başkan Niyazi Konuşmaz ve yönetimin Kızılcahamam’a giderek Pendik maçını izleyecekleri bildirildi.