Bucaspor'u eski yıldızları düşündürüyor

 PTT 1'inci Lig’in ikinci haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a konuk olacak Bucaspor’u, rakip takımda forma giyen eski yıldızları düşündürüyor. 

Geçen sezon Karşıya'da görev yapan Cihat Arslan’ın çalıştırdığı Büyükşehir Belediyespor'da santrfor Mehmet Batdal ile sol bek Alparslan Erdem’in forma giydiğini hatırlatan teknik direktör Kemal Kılıç, "Bizi en çok zorlayacak isim kuşkusuz Mehmet Batdal olacak. Takımın genel yapısını ve savunmamızın zaaflarını iyi bilen Mehmet’e özel önlem alacağız" dedi. Alparslan’ın da soldan sürekli hücuma çıktığına dikkat çeken Kemal Kılıç, şöyle devam etti:

"Yapacağı ortalarla defansımızın dengesini bozup, Batdal’a pozisyon yaratmaya çalışacaktır. Açıkçası zor bir 90 dakika bizi bekliyor. İsimleri uzun süredir gündemde olan Adilovic ve Hanni ile temaslarımız sürüyor. Golcü transferini Büyükşehir Belediyespor maçı sonrasına bıraktık. Yerli oyuncu konusunda da görüşmelerimiz var."

SAMİ BAŞLADI

Bucaspor'un Şanlıurfaspor’dan renklerine kattığı sağ kanat oyuncusu Sami İzcican, geçirdiği karaciğer ameliyatının ardından idmanlara başladı. Kemal Kılıç, tecrübeli futbolcunun 2 hafta içerisinde hazır duruma geleceğini söyledi. Geçtiğimiz hafta Kahramanmaraşspor maçında sakatlanan golcü Atilla Yıldırım’ın ise ciddi bir problemi olmadığı, genç oyuncunun İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında oynayacağı açıklandı.