Annesine küsünce dansı yarıda bıraktı

Bodrum’da, 29 Nisan Dünya Dans Günü nedeniyle düzenlenen gösteriler sırasında annesine küsen minik dansçı, gösteriyi yarıda bıraktı.

Bodrum Belediye Meydanı’nda Dünya Dans Günü nedeni ile etkinlik düzenlendi. 25 grubun sahne aldığı dans gösterisi renkli görüntülere sahne oldu. Ana sınıfından gençlere ve yetişkinlere birçok gurubun katıldığı dans gösterilerine 5 yaşındaki Sahra Fidan damgasını vurdu.

Vedat Türkmen İlköğretim Okulu Anadolu Ateşi gurubu öğrencilerinin dans gösterisi esnasında dansı bırakan ve annesine küsen Fidan, yaptığı hareketlerle izleyicileri kahkahaya boğdu. Sahneye arkasını dönen minik dansçı önce annesine kızdı daha sonra izleyicilere dil çıkararak dans etmedi. Öğretmeninin gelmesi ile birlikte dansa başlayan minik dansçı yaptığı dansla ise göz doldurdu. Profesyonel dansçıları aratmayan minik Fidan daha sonra annesinin yanına giderek barıştı. Farklı grupların katıldığı dans gösterileri ise yaklaşık dört saat sürdü. Bu arada birçok okulun katıldığı Dünya Dans Gününe vatandaşların ilgisi yoğun oldu.