Yaralanan sevgilisi için gözyaşı döktü

Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldesinde, plakası belirlenemeyen kamyon, yol kenarındaki güvenlik şeridinde bulunan motosiklete çarptı.

İzmir’e bağlı Kemalpaşa ilçesinden Ayvalık’a araştırma yapmaya geldiği öğrenilen bir anket firmasının yöneticisi Selim Yıldırım (25) ile çalışanı Erdinç Çankaya (16),10 BCA 33 plakalı motosikletle Çanakkale ile İzmir’i birbirine bağlayan E-87 karayolundaki Akkuşlar Dinlenme Tesisi önünde güvenlik şeridinde ilerliyordu.

Güvenlik şeridinde ilerleyen motosikletli gençlere, Çanakkale istikametinden İzmir istikametine gitmekte olan bir kamyon çarptı.

Kazada; motosiklette bulunan Selim Yıldırım başından,Çankaya ise sol bacağından yaralandı. Kazaya karışan, plakası henüz belirlenemeyen kamyonunun sürücüsü olay yerinden kaçtı. Kazada yaralanan Yıldırım ve Çankaya, olay yerine gelen iki ayrı 112 Acil Yardım Ambulanslarıyla Ayvalık Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından kazada başından aldığı darbeyle ağır yaralanan Selim Yıldırım acilen Balıkesir Devlet Hastanesine sevk edilirken, Erdinç Çankaya’nın ise tedavisine hastanede devam edildi.

JANDARMA VE POLİS KAÇAN TIR ŞOFÖRÜNÜ ARIYOR

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, güvenlik birimlerinin her yerde kazaya neden olan ve plakası henüz belirlenemeyen tır kamyonu ile sürücüsünü aradığı öğrenildi. Öte yandan başından ağır yaralanarak Balıkesir Devlet Hastanesine kaldırılan Selim Yıldırım’ın ismi öğrenilemeyen kız arkadaşı hastanede büyük üzüntü yaşadı ve gözyaşa döktü.