Altınordu'da her şey çocuklar için

Yetenek Sizsiniz Türkiye Birincisi Sefa Doğanay ve Türkiye’nin tek maskot bandosunu çocuklarla buluşturacak olan kırmızı-lacivertliler, 1000 metrekarelik alanda ücretsiz etkinliklerle İzmir Fuarı’na damga vuracak.

82. İzmir Enternasyonel Fuarı’nda 1000 metrekarelik yer alan Altınordu, maçlar, oyunlar, gösteriler ve konserlerle çocukları eğlendirecek. Yetenek Sizsiniz Türkiye Birincisi Sefa Doğanay’ı 2 Eylül’de çocuklarla buluşturacak olan kırmızı-lacivertliler, Türkiye’nin tek maskot bandosuyla çocukları 2, 6-7-8 Eylül tarihlerinde bir araya getirecek.

Türkiye’nin ünlü futbolcu ve teknik adamlarını sohbet için Fuar’a getirecek olan Altınordu, bayanlar arası penaltı yarışması, 1980’li yıların unutulmaz mahalle maçlarının canlandırılacağı play-station ödüllü 3 Korner, 1 Penaltı Şampiyonası, onlarca eğlenceli aktivite ile İzmir Fuarı’nın gerçek anlamdaki rengi olacak. Tüm aktivitelerin ücretsiz olacağı Altınordu Çoçuk Kulübü’nde ziyaretçilere 1980’li yılların unutulmaz gazosu Cincibir, macun ve pamuk helva da verilecek. Çocuklar, konser ve maç dışındaki zamanlarda yine ücretsiz olarak düzenlenecek halat çekme yumurta taşıma, çim kayağı, zıplama, yakan top ve ringo gibi oyunlarla unutulmaz saatler geçirme fırsatı bulacaklar. Altınordu Çocuk Kulübü, Fuar Lozan Kapısı’nın tam karşısındaki çim alanda kurulacak.