Belediye Başkanı Kılçık muhtarlarla buluştu

Afyonkarahisar’ın Bolvadin Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık, ilçesinde görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek istek ve sorunlarını dinledi.

Bolvadin’de bulunan 49 mahalle muhtarı ile bir araya gelen Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık, kendi döneminde ilçede gerçekleştirilen belediye yatırımlarını anlatarak, muhtarlara bu çalışmalara verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Belediyenin gücü nispetinde her bölgeye ulaşmaya çalıştığını ve bunda da başarılı olduklarını” söyleyen Belediye Başkanı bugüne kadar bireysel olarak muhtarlarla görüştüğünü, kendilerine iletilen sorunları karşılamak için azami çaba gösterildiğini belirtti. Başkan Kılçık, toplantıda ayrıca yol yapım çalışmalarında yaşanan gecikmeler hakkında da muhtarlara bilgiler vererek, gecikmenin doğalgaz şirketinden dolayı yaşandığını söyledi.

Toplantıda konuşan, Bolvadin Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Uzuner ise ”Böyle bir toplantıyı düzenleyen ve kapsamlı olarak bir araya getirerek, sorunlarımızı dinleyen Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.