Flo Rida Türkiye’ye geliyor !

Dünya müzik otoriteleri tarafından ‘Amerika’nın son dönemdeki en başarılı rap sanatçısı’ olarak kabul edilen Flo Rida, 7 Eylül’de Türkiye’ye geliyor.

Türkiye Jokey Kulübü tarafında her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Uluslararası Yarış Festivali’ kapsamında Veliefendi Hipodrom’unda sahneye çıkacak olan şarkıcı, seyahati öncesi Türkiye’ye dair gözlemlerini ve müzikal yolculuğunu anlattı.

Türkiye’nin son dönemde turizm ve ekonomik anlamda dikkat çeken ülkelerden biri olduğunu söyleyen ünlü sanatçı, “İstanbul, dünyanın en büyük şehirlerinden biri. Ve tıpkı benim yaşadığım şehir gibi kültürlerin kaynaşma noktası. Bu yüzden İstanbul’u görmeyi çok istiyorum. Aslında daha önce bir seyahat planım vardı ama bugüne kadar hayata geçirememiştim. Türkiye Jokey Kulübü’nden konser daveti alınca bu süreç hızlandı. İstanbul’da sahneye çıkacak olmaktan dolayı onur duyuyorum. Türkiye gelişen bir ülke olmasına rağmen dünyanın en büyük ekonomilerinden biri. Ayrıca İstanbul’un 2020 Olimpiyatları’nın en güçlü ev sahibi adaylarından biri olduğunu duymuştum. Son dönemde dünyanın gözü kesinlikle Türkiye’nin üzerinde” dedi.

HAYRANLARIM GURUR VERİCİ

Dünyanın pek çok ülkesinde olduğu gibi Türkiye’de de hayran kitlesine sahip olduğunu söyleyen Flo Rida, “Türkiye, müziğimin içinde geliştiği ülkelerden biri ve ben bu durumla gurur duyuyorum. Zaman zaman Twitter sayesinde iletişim kurduğum Türk hayranlarım da var” dedi. Türkiye’ye ‘Uluslararası Yarış Festivali’ kapsamında konser vermek için gelecek olan şarkıcı, ilk kez bir hipodromda konser vereceği için heyecanlı olduğunu, atların yanı sıra tüm hayvanları sevdiğini de sözlerine ekledi: “Atların gücü ve hızı hep ilgimi çekmiştir”.

BENİ BABAM TEŞVİK ETTİ

Flo Rida, müzisyen bir ailede yetiştiğini ve kendisini bu anlamda ailesinin beslediğini belirterek, “Babam müzisyendi ve küçüklüğümden beri kendimi müzikle ifade etmem konusunda hep teşvik etti. Üstelik 7 tane kız kardeşim var ve hepsi kilise müziği yapan bir (gospel) grup kurmuştu. Müzik anlamında etkilendiğim ilk kişiler kız kardeşlerimdi diyebilirim” dedi.

Bugüne kadar Madonna ve Jennifer Lopez dahil pek çok ünlü isimle düetler yapan Flo Rida, kendisini en çok etkileyen çalışma içinse şu yanıtı verdi: “Beni daha çok bu deneyimler heyecanlandırıyor, pek çok ünlü isimle çalıştım ve bu tarz çalışmaların her birinin eşsiz olduğunu düşünüyorum”.

Flo Rida, tüm dünyada olay olan altın kaplama Bugatti aracıyla ilgili “Miami’de bir otomobil fuarında o araç sergileniyordu. Biz de büyük gün için arabaya özel bir görünüm kazandırdık. O; kendi paparazzisi olan bir oyuncak” dedi.

Türkiye Jokey Kulübü’nün ev sahipliğinde 7 Eylül 2013 Cumartesi günü, saat 22.00’de Veliefendi Hipodromu’nda sahne alacak Flo Rida’yı yaklaşık 30 bin kişinin izlemesi bekleniyor. ‘Uluslararası Yarış Festivali’ kapsamında gerçekleştirilecek konser, ücretsiz olarak izlenebilecek.