Halkımız sandıkta gerekeni yapmalı

 CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin, yaklaşan yerel seçimlerin Türkiye için büyük önem taşıdığını belirterek, “Türkiye’nin sorunlar girdabından kurtulmasının ilk adımı AKP’den kurtuluştan geçiyor. Sorunların çözümü için halkımızın iktidara ortak bir tavır göstermesi ve sandıkta gerekeni yapması gerekiyor” dedi.

Memleketi Çivril’in Gürpınar Beldesi’nde düzenlenen Tarım, Hayvancılık ve Sıla Festivali’ne katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, festival alanını gezdi, vatandaşlarla ve sergi açan esnafla sohbet etti. CHP Denizli İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu, CHP Denizli Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, CHP Çivril İlçe Başkanı M.Ali Şahan, Gürpınar Belediye Başkanı CHP'li Halil Arıkan ve partililerle birlikte halkın sorunlarını dinleyen Keskin, Türkiye'nin siyasal yaşamda kritik bir süreçten geçtiğini, yaklaşan yerel seçimlerin bu açıdan büyük önem taşıdığını söyledi.

Tüm vatandaşlardan yerel seçimlerde yaşadıklarından ders çıkararak, doğru ve sağlıklı tahlil yaparak oy kullanmalarını isteyen Keskin, “Yerel seçim sonuçları, genel seçimlere doğrudan etki yapacaktır. Türkiye'nin içine girdiği sorunlar girdabından kurtulmasının ilk adımı AKP'den kurtuluştan geçiyor. Çünkü başta demokrasi ve özgürlükler olmak üzere ekonomik, sosyal ve kültürel sorunlar kangrene dönüştü. Ulusal birliğimiz tehdit altında. İşsizlik ve açlık diz boyu. Barış ortamımız yok olma noktasına geldi. Tüm sorunların çözümü için halkımızın bu iktidara ortak bir tavır göstermesi ve sandıkta gereğini yapması gerekiyor” diye konuştu.