Balıkesirspor fırtınası

Balıkesir ilk kez sahne aldığı PTT 1'inci Lig maratonuna fırtına gibi başladı. Tavşanlı Linyitspor galibiyetinin ardından Fethiyespor deplasmanında maçın henüz 64'üncü dakikada 4-0 öne geçen kırmızı-beyazlı ekip hakemin başına isabet eden yabancı cisim nedeniyle tatil olan maçın aynı skorla lehine tescil edilmesini beklemeye başladı.

Balıkesirspor, Futbol Federasyonu skoru tescil ederse 6 puanlı tek takım olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan liderlik koltuğunu devralacak. Fethiye deplasmanında yoğun kötü tezahürata rağmen muhteşem bir oyun ortaya koyduklarını belirten Başkan Tuna Aktürk, “Maç tatil edilmese daha fazla gol atardık. Federasyon’un kararını bekliyoruz” dedi.

Bu sezon daha çok can yakacaklarını söyleyen Şube Sorumlusu Zeki Çıkrıkçı ise, "Deplasmanda olmamıza rağmen oyunun tamamen hakimiydik. Maç tamamlanamadı, destanımız yarım kaldı" diye konuştu.

YABANCILARDAN GOLLERE DEVAM

Balıkesirspor'un tarihindeki ilk yabancıları Karikari ve Lalawele, ligde ikinci haftaya da damga vurdu. Tavşanlı Linyitspor karşısında Karikari’nin asistini Lalawele’nin gole çevirmesinin ardından ikiliyi yine sahne aldı. Fethiye’de Togolu Lalawele asist yaptı, Ganalı Karikari iki gol birden attı.

İSMAİL ANNESİNİN YANINA KOŞTU

Teknik direktör İsmail Ertekin, Fethiye deplasmanının ardından annesinin rahatsızlığı nedeniyle apar topar Bursa’ya gitti. Ertekin’in 81 yaşındaki annesi Esma Ertekin düşerek kalçasını kırdı. Çekirge Devlet Hastanesi’ne sevkedilen Esma Ertekin ameliyatın ardından yoğun bakıma alındı.