Balıkesirspor'da heyecan

 PTT 1'inci Lig ekiplerinden Balıkesirspor’un ilk 2 maçta 2 galibiyet, kırmızı beyazlı camiayı heyecanlandırdı. 

Tarihinde ilk ve son kez 1975-76 sezonunda o dönemki adı 1'inci Lig olan Süper Lig’de yer alan kırmızı beyazlılar iki maçta zirveye çıkarken taraftarların aklına, "Neden Süper Lig olmasın" sorusu geldi. Annesinin rahatsızlığı nedeniyle gittiği Bursa’dan dönen teknik direktör İsmail Ertekin, şöylmededi:

"Annemin durumu iyi normal servise alınacak. İlk haftalarda rakiplere göz dağı verdik. Takımın performansı hepimizi umutlandırıyor ama henüz hedefle ilgili konuşmak için erken. Her maçı ayrı ele alacağız. Bu hafta Denizlispor’u taraftarımızın desteğiyle yenmek istiyoruz." 

Balıkesirspor'da ayağına darbe alan İlhan’ın durumunun belirsiz olduğu bildirildi.

LALAWELE'YE MİLLİ DAVET

Balıkesirspor’un AIK Stockholm’den renklerine bağladığı Lalawele, Togo Milli Takımı’na çağrıldı. Balıkesirspor'daki ilk iki maçında 1 gol, 2 asistle oynayan Lalawele, Denizlispor derbisinin ardından milli takım kampına gidecek. Milli formayı daha önce 8 kez giyen Lalawele lige verilecek 1 haftalık arayı kampta geçirecek. Başkan Tuna Aktürk, "Lalawele’nin milli takıma çağrılmasıyla transferdeki isabetli kararlarımız bir kez daha görüldü" dedi.