Kaymakam Ayhan'a yemekli veda

İstanbul Vali Yardımcılığı’na atanan Aydın’ın Kuşadası İlçesi Kaymakamı Mustafa Ayhan için Charisma Otel’de veda gecesi düzenlendi.

Kuşadası’nda 11 aydır görev yapan Kaymakam Ayhan’ın eşi Sibel Ayhan'la birlikte faytonla geldiği gecede duygusal anlar yaşandı. Yemekte bir konuşma yapan Kaymakam Ayhan, "Bugün aynı zamanda 25’nci evlilik yıl dönümümüzü kutluyoruz. Bu 25 yıllık sürede eşim hep bana tahammül etti. Meslek yaşantım boyunca 13’üncü kez tayin ediliyorum. Bir yerde uzun süre duramıyorum, nedenini de bilemiyorum. 7 ay ile en kısa Sürmene’de görev yaptım. Kuşadası’nda ise 11 ay. Demek ki bir ilerleme var. Atanmamın üzerinden 37 gün geçti. Ancak halen neden tayin edildiğimi bilmiyorum. Kuşadası’nda hep sevgi ve saygı gördüm. Ama Kuşadası için küçük bir eleştirim var. Bana gerçek sevgi gösteren Kuşadalılar, birbirine sevgi ve saygı göstermiyor" dedi.

Kuşadası Belediye Başkanı CHP'li Esat Altungün, konuşmasının ardından Kaymakam Ayhan’a günün anısına bir plaket verdikten sonra birlikte pasta kesti, davetlilerin ısrarını kıramayarak zeybek oynadı. Gecenin sonunda Kaymakam Ayhan ile Sibel Ayhan davetlileri uğurladı. 

Ayhan’ın yerine son kaymakamlar kararnamesiyle Düzce Vali Yardımcısı Muammer Aksoy atanmıştı.