82. İEF’de yıldızlı geceler

   82’nci İzmir Enternasyonal Fuarı, her gece bir yıldızı konuk edecek. Ücretsiz gerçekleşecek birbirinden renkli etkinlikleriyle fuar, yepyeni heyecanıyla bu yıl da göz dolduracak. Kültürpark yer altı otopark üstü çim alanda, 1 - 8 Eylül 2013 tarihlerinde İZFAŞ tarafından organize edilecek Fuar Çim Konserleri saat 21.00’de başlayacak.

   İZFAŞ tarafından organize edilecek Bülent Ortaçgil, Işın Karaca, Atiye ve Pitch Black Process ile Özlem Tekin; Altınordu Spor Kulübü sponsorluğunda Maskot Bando gösterisi ve Sefa Doğanay; Tansaş sponsorluğunda Seksendört ve Gülşen; Algida sponsorluğunda Yeni Türkü konserleriyle İzmir’e yıldız yağacak, konserler fuara renk katacak. 1 Eylül’de Bülent Ortaçgil ile başlayacak Fuar Çim Konserleri 2 Eylül Salı günü Maskot Bando gösterisi ve Sefa Doğanay’la devam edecek.

   3 Eylül’de Seksendört, 4 Eylül’de Gülşen, 5 Eylül’de Yeni Türkü, 6 Eylül’de Işın Karaca, 7 Eylül’de Atiye ve fuarın son günü 8 Eylül Pazar günü ise fuar kapsamındaki ilk metal konserini verecek olan Pitch Black Process ile Özlem Tekin sahne alacak. 82’nci İzmir Enternasyonal Fuarı müzikseverleri müziğe doyuracak.

   11 gün süreyle 29 farklı etkinliğin düzenleneceği İzmir Fuarı’nda sinema, tiyatro, söyleşiler, sergiler, yarışmalar, dans çocuk ve gençlere yönelik birçok etkinlik yer alacak.

Program:

1 Eylül Bülent Ortaçgil

2 Eylül Maskot Bando Gösterisi & Sefa Doğanay (Altınordu Sponsorluğunda)

3 Eylül Seksendört (Tansaş Sponsorluğunda)

4 Eylül Gülşen (Tansaş Sponsorluğunda)

5 Eylül Yeni Türkü (Algida Sponsorluğunda)

6 Eylül Işın Karaca

7 Eylül Atiye

8 Eylül Pitch Black Process & Özlem Tekin