Suriye için Arapça şarkı söyledi

    Edirne’nin Enez ilçesinde Enez Belediyesi tarafından düzenlenen yaz şenliklerinde sahne alan Rock Müziğin güçlü sesi Haluk Levent, Suriye’de yaşanan olaylara tepki için Arapça şarkı söyledi. Enez Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Şenlikleri kapsamında, ünlü sanatçı Haluk Levent, konser verdi.

   Enez Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen ve yaklaşık 3 bin kişinin izlediği konserde, Levent, birbirinden güzel şarkılarıyla Enezlileri coşturdu. Saros Körfezi’ne olan sevgisiyle gündeme gelen ve Saros Körfezi’nde yazdığı şarkıları Enezlilere söyleyen Levent, birbirinden güzel şarkılarıyla gönülleri fethetti. Sahneden inerek izleyicilerin arasında şarkılarını söyleyen Levent, konser sırasında 3 yaşlıyı sahneye alarak, müzik aletlerini de onlara çaldırttı.

   Daha sonra Amerika Birleşik Devletlerinin Suriye’ye müdahele edileceği yönünde bir açıklama yaptığını dile getiren Levent , “Suriye, Mısır ve Filistinde yaşanan insanlık katliamı ortada. Yanı başımızda olanlara ‘Nasıl olsa araplar. Bizi ilgilendirmiyor’ demeden, bize sıçramasını beklemeden, koskoca bir savaşa hayır demek zorundayız.” Şeklinde konuştuktan sonra, kendisine ait “Beni biraz anlasana” isimli şarkısını, Arapça seslendirdi. Levent’in bu şarkısı, konsere katılanlar tarafından uzun süre alkışlandı. Gecenin geç saatlerine kadar süren konserde, birbirinden güzel şarkılarla Enezliler doyasıya eğlendi.