Sahayı terk ettim ama niye?

   Trabzonspor'un Çaykur Rizespor ile oynadığı maçın 43'üncü dakikasında taraftarlarla girdiği diyalogdan sonra ağlayarak sahayı terk eden Volkan Şen, açıklama yaptı.

   Volkan Şen, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yaptığı açıklamada futbol yaşantısı boyunca saha içerisinde her zaman en iyi şekilde mücadele etmeye çalıştığını belirterek, şunları söyledi:

"Bana verilen görevlerin bilincinde olarak hareket etmeye çalıştım. Trabzonspor’da üçüncü sezonum. Bordo mavili formaya büyük bir aidiyetlik duygusu ile bağlıyım. Ancak ne var ki son lig maçında duygusal bir an yaşadım. Bu olayın sonrasında da bana destek olan, başta hocamız Mustafa Reşit Akçay’a, takım arkadaşlarıma ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu teşekkürün ardından özür dilemem gerekenler de var. Başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu başta olmak üzere, hocamızdan, takım arkadaşlarımdan ve taraftarlardan özür diliyorum. Ben her zaman bu forma için mücadele ettim. Bundan sonra da Allah’ın izniyle bu forma altında en iyi şekilde mücadele etmek için elimden geleni yapacağım."