Justin Bieber’in son vukuatı

   Trafik polisiyle sürekli yaşadığı sorunlarla bilinen 19 yaşındaki Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, bu kez de "dur" işaretinde geçtiği ve geçerli ehliyeti olmadığı gerekçesiyle trafik polisi tarafından durduruldu.

   Los Angeles Bölge Polis sözcüsü Steve Whitmore, Bieber’ın saat 04.30 sıralarında Los Angeles’ın kuzeybatısında bulunan Calabasas’taki evinin yakınlarında beyaz Ferrari’sini sürerken durdurulduğunu söyledi. Whitmore ayrıca, “Araba sürerken kaç kere durdurulduğunu bilmiyorum ancak bir geçmişi var” diyerek 19 yaşındaki şarkıcının trafik polisiyle sürekli sıkıntı yaşadığına işaret etti.

   California’ya yeni taşınanların, ABD’nin batısında yer alan eyalete taşındıktan sonraki 10 gün içerisinde bölgede geçerli yeni bir ehliyet almaları gerektiğini belirten Whitmore, Bieber’ın geçersiz ehliyetle araç sürdüğü gerekçesiyle ceza aldığını ve kendisini başka bir araçta takip eden bir arkadaşının Bieber’ın aracının direksiyonuna geçerek genç şarkıcıyı evine bıraktığını bildirdi.

   Ünlülere dair haberler yayınlayan TMZ sitesine göre Kanada doğumlu Bieber, Los Angeles’ın kuzeybatısında bulunan Calabasas’taki evini Haziran’da almıştı. Los Angeles polisi Haziran ayında Justin Bieber tarafından kullanılan bir aracın bir paparazziye çarptığı olayı incelemiş ancak Bieber’ın suçsuz olduğuna karar vermişti. Temmuz ayında ise Calabasas’taki komşuları Bieber’ın bölgede dikkatsizce araç kullandığı şikâyetinde bulunmuş ve genç şarkıcı bu yüzden gazetelere kapak olmuştu.