İnanılmaz olay: 12 yaşındaki kızını uçuruma sürükledi

Manisa'da, bir süre önce eşinden boşanan ve psikolojik sorunlarının bulunduğu belirtilen M.A.A. (37) içinde 12 yaşındaki kızının da bulunduğu otomobili 50 metreden uçuruma sürdü. Takla atan araçtan yaralı kurtulan ve kurtarma ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan baba ile kızının sağlık durumu iyi.

Olay, saat 20.15 sıralarında, Spil Dağı'nda meydana geldi. Bir süre önce eşinden boşanan ve psikolojik sorunlarının bulunduğu belirtilen M.A.A., içinde 12 yaşındaki kızı E.A.'nın (12) da bulunduğu 45 EZ 553 plakalı otomobili, Bayrak Tepe mevkisindeni iddiaya göre, uçuruma sürdü. 50 metreden uçuruma yuvarlanarak takla atan otomobilde bulunan baba ve kızı yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine uçurumdan çıkarılan yaralılar, Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. E.A.'nın hastanede polise verdiği ilk ifadede babasının intihar amaçlı otomobili uçuruma sürdüğünü söylediği öğrenildi. M.A.A.'nın da eşi ile boşandığını, bu nedenle kızı E.A.'nın yurtta kaldığını, E.A'nın yurtta kalmasını istemediği için otomobili intihar etmek amacıyla uçuruma sürdüğünü söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.