Fuarda Karşıyaka sevdası

Karşıyaka Belediyesi’nin, 82. Uluslararası İzmir Fuarı’nın ilk gününde ziyaretçi akınına uğrayan standında “Bir Sevdadır Karşıyaka” kitabı adeta kapışıldı. Ziyaretçileri, Kardeş Şehri Veles’in Belediye Başkanı Slavcho Chadiev ile birlikte karşılayan Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak ise, fuarda gördükleri ilgiden duyduğu mutluluğu, “Vatandaşlar, Karşıyaka İzmir’in 1 numarası, diyor. Biz de o 1 numaraya layık olmaya çalışıyoruz” diyerek dile getirdi.

Bu yıl 82. Kez kapılarını dünyaya açan Uluslararası İzmir Fuarı’nda stant açan Karşıyaka Belediyesi, İzmir’in karşı-yakasını, 10 gün boyunca fuarın yerli ve yabancı ziyaretçilerine tanıtacak. Fuarın ilk gününde ziyaretçi akınına uğrayan Karşıyaka Belediyesi standında, Karşıyaka’yı anlatan broşür ve kitaplar ile belediyenin çalışmalarının yer aldığı “Bir Sevdadır Karşıyaka” kitabı adeta kapışıldı. Standı ziyaret eden vatandaşlarla tek tek ilgilenen Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’a, Karşıyaka Balkan Festivali dolayısıyla ülkemizde bulunan Veles Belediye Başkanı Slavcho Chadiev’de eşlik etti.

Uluslararası fuarlarda Karşıyaka’yı dünyaya tanıttıklarını belirten Başkan Durak, “Biz Karşıyakamızı, İzmirimizi her fısratta tanıtıyoruz. Gittiğimiz her yerde temsil ediyoruz. Neden kendi kentimizdeki fuarda yer almayalım, dedik ve bu yıl ilk kez katıldık. Daha ilk günden bir coşku var. Veles Belediye Başkanımızla birlikte olmakta güzel. Zaten, vatandaşlarımızda söylüyor, Karşıyaka İzmir’in 1 numarası, diye; Biz de o 1 numaraya layık olmaya çalışıyoruz” dedi. Balkan Festivali’ne katılmak üzere Karşıyaka’ya gelen, Kardeş Şehir Veles’in Belediye Başkanı Slavcho Chadiev de, hem festival sürecinde, hem de fuarda gördüğü ilgiden memnun kaldığını söyledi.