Şensan: Farklı skor bize uyarı olsun

- PTT 1'inci Lig’de ilk 2 haftada 4 puan topladıktan sonra sezonun ilk mağlubiyetini Mersin İdmanyurdu deplasmanında 3-0’lık skorla alan Karşıyaka'nın hatalarından ders çıkaracağı bildirildi.

"Lig boyunca puan kayıpları yaşanacaktır ama dilerim en kötü maçımız Mersin deplasmanı olarak kalır" diyen 2'nci Başkan Gökhan Şensan, "Futbolcularımız gününde değildi" dedi. Süper Lig’deki kadrosunu koruyan Mersin İdmanyurdu'nun bu sezon ev sahibi olduğu ilk maçta bulduğu pozisyonları değerlendirdiğini belirten Gökhan Şensan, "Biz ise fırsatları cömertçe harcadık. Farklı skor bize bir uyarı olsun" diye konuştu. Karşıyaka’da kolunun üzerine düşen Mehmet Yiğit maç sonrası kırık şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Kolunda kırığa rastlanmayan genç stoperin durumu çarşamba günü çekilecek MR’dan sonra netleşeceği açıklandı.

ARA İLAÇ GİBİ GELECEK

Lige verilecek 1 haftalık milli maç arası Karşıyaka’nın yaralarına merhem olacak. Sakatlığı bulunan Tayfun ve Mehmet’in arada iyileşmesi, sakatlıktan çıkan Berkan ile takıma geç katılan isimlerin form tutması bekleniyor. Çarşamba gününe kadar izne çıkan Karşıyaka hazırlık maçı da oynamayı hedefliyor. Yönetim transferin son haftasında kadroyu bütçeye uygun bir veya iki isimle takviye etmeyi planlıyor. Ergin KARATAŞ/DHA