Bandırmaspor'dan farklı açılış

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup takımı Bandırmaspor, 2013-2014 futbol sezonunu törenle açtı, 2'nci Lig Kırmızı Grup ekibi Dardanelspor'la oynadığı karşılaşmayı 5-2 kazandı.

Teknik direktör Hüseyin Yenikan, farklı galip geldikleri Dardanelspor maçını değerlendirirken, "Karşılaşma, gelecek hafta kendi sahamızda oynayacağımız Pazarspor maçı öncesinde eksiklerimizi görme açısından çok önemlişydi. Takım uyumu ve teknik açıdan yararlı maç oldu" dedi. Sezona iyi bir başlangıç yapmayı amaçladıklarını dile getiren Hüseyin Yenikan, şunları söyledi:

"Lige kendi saha ve seyircimiz önümüzde başlayacak olmamız, moral motivasyon açısından büyük avantaj. Pazarspor’u yenerek lige moralle başlamak istiyoruz. Ancak çok eksiğimiz var. Takım istediğim seviyenin yarısında. Sakatlıkları bulunan oyuncularımız bu hafta içinde takımla çalışmaya başlarsa sayısal olarak takım bütünlüğünü sağlamış olacağız. Defansif ve ofansif olarak eksikliklerimiz var. Bunları bu hafta içinde yapacağımız taktik idmanlarıyla kapatmayı hedefliyoruz. Hedefimiz daha çok pozisyona giren girerken de rakip takıma pozisyon vermeyen bir takım oluşturmak."