Milli maçın biletleri satışta

Kadir Has Stadyumu’nda Cuma günü oynanacak olan Türkiye-Andorra maçının biletlerinin satışına başlandı.

TFF’nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “A Milli Takımımızın, 6 Eylül Cuma günü Kayseri’de Andorra ile oynayacağı 2014 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu maçının bilet satışı sürüyor. TFF.ORG’dan satışı devam eden maçın biletleri, bugünden itibaren stadyum gişelerinden de satılmaya başlandı” ifadesinde bulunuldu.

Açıklamada, “TFF.Org’dan bilet alan futbolseverlere biletleri Sürat Kargo güvencesi ile ücretsiz olarak ulaştırılacak. Stadyum gişelerinde ise, biletler TC kimlik numarası alınarak satılacak ve bir kişi, TC numaraları ibraz edilecek en fazla 4 kişi için bilet alabilecek. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu gişeleri, maç gününe kadar 09.30-17.30 saatleri arası hizmet verecek” uyarısı yapıldı.

ENGELLİ VE GAZİLERE ÜCRETSİZ BİLET

TFF’nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, milli maçı izlemek isteyen engelli ve gazilere ücretsiz bilet verileceği duyuruldu.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Engelli vatandaşlarımız, gazilerimiz ile refakatçilerine ücretsiz biletleri, stadyum engelli tribünü kapasitesi oranında maçtan bir gün önce teslim edilecek. Engelli seyircilerimiz ile gazilerimizin, kimlik kartı fotokopilerini (Engelli seyircilerimiz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’ndan; gazilerimiz ise, Emekli Sandığı’ndan aldıkları kimlik kartının fotokopisini, varsa refakatçiler de kendi kimlik fotokopilerini) yanlarında bulundurmaları gerekiyor. Yürümekte ve ayakta durmakta zorluk çeken engelli futbolseverlerimizin biletlerini ise refakatçileri, kimlik fotokopilerini gişe yetkilisine ibra ederek alabilecek. Müsabaka günü stada girişlerde bilet kontrolü ile birlikte kimlik kontrolü de yapılacağından, müsabaka öncesi alınan bu biletler, kimlik bilgilerini yazdıran engelli seyircilerimiz, refakatçileri ve gazilerimizin dışında başka kişiler tarafından kullanılamayacak.”

Biletlerin TFF’nin internet sitesinden ve Kadir Has Stadyumu bilet gişelerinden satışına başlandı.