İki tonluk boğa yaşlı kadını öldürdü

Muğla’nın Milas ilçesinde, 70 yaşındaki bir kadın, besledikleri kızgın boğanın boynuz darbelerine maruz kalarak hayatını kaybetti.

Olay, öğle saatlerinde Milas Şeftali İrimi mevkiinde bulunan Parıldar Ailesi’nin evinde meydana geldi. Hayvancılıkla uğraşan Parıldar Ailesinin fertleri, sabah hayvanların bakımını yaptıktan sonra bahçeye gitti. Yaşlı ve rahatsız olduğu için evde kalan 70 yaşındaki Bingül Parıldar, öğle saatlerinde hayvanları kontrol ve bakım için ahıra girdi. İddiaya göre, ahırda başıboş olan hayvanlardan iki tonluk boğa kadını boynuz darbeleriyle öldürdü.

Tarladan geldikten sonra Bingül Parıldar’ı ahırda yüzükoyun yatar vaziyette gören yakınları, 112 Acil Servis ekiplerini arayarak yardım istedi. Boynuz darbeleri sonucu kadının hayatını kaybettiği belirlendi.

OLAYDAN SONRA ÇOCUKLAR ARASINDA KAVGA ÇIKTI

Acı haberin duyulması üzerine eve gelen ve bilinmeyen bir nedenle araları açık olan Bingül Parıldar’ın çocukları hem ağladı hem de birbirleriyle kavga etti. Cenazenin başında çıkan kavgada kardeşleri ayırmak için polis uzun uğraşlar verdi. Cumhuriyet Savcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Bu arada boğa iplerle sıkı sıkıya bağlandı.