Arkas-Milta Marina Cup'ta ödüller sahibini buldu

 Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından Arkas Holding ve Milta Bodrum Marina sponsorluğunda bu yıl 12’nsi düzenlenen Arkas-Milta Marina Cup yelken yarışları ödül töreniyle sona erdi. 3 gün boyunca 26 teknede 300 yelkencinin mücadele ettiği yarışları Flying Box teknesi ile yarışan Bernard Arkas ve ekibi birinci tamamladı.

Milta Bodrum Marina çekek alanında düzenlenen ödül töreninde hakem komitesine ve yarışlar boyunca görev alan Bodrum Deniz Kurtarma ekibine teşekkür plaketi verildi. IRC ve Destek kategorisinde üç gün boyunca gerçekleşen yarışlarda 26 teknede 300 yelkenci mücadele etti. IRC 1 kategorisinde Flying Box teknesi ile yarışan Bernard Arkas ve ekibi, yarışında birincisi oldu. İlk iki günü lider götüren Flying Box teknesi, son yarışı ikinci sırada bitirmesine rağmen birinciliği kaptırmadı.

IRC 2 kategorisinde Anyway adlı teknesiyle yarışan Zeki Bora Turan ve ekibi, IRC 3 kategorisinde Exit isimli teknesiyle yarışan Emre Derman ve ekibi, IRC 4 kategorisinde Dokuz Eylül Üniversitesi-Kalkış adlı teknesi ile yarışan Cihat Kalkış ve ekibi, Destek sınıfında ise Yunanistan’dan katılıp Asahi adlı teknesi ile yarışan Uwe Schulz ve ekibi birinci oldu. Dereceye giren yelkencilere ödülleri, Milta Bodrum Marina çekek alanında düzenlenen törenle, sponsor firmaların temsilcileri verdi.

Ödül töreninde hakem komitesine ve yarışlar boyunca görev alan Bodrum Deniz Kurtarma ekibine teşekkür plaketi verildi. Törenin ardından yelkenciler, İzmir Express Grubu’nun konseriyle yorgunluk attı.