Bucaspor'da ''ekonomik motivasyon'' uyarısı

Play off yolunda avantajını son iki haftaya taşıyan Bucaspor’da Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, sezonu ilk altıda bitirmeleri durumunda Süper Lig için takıma para dopingi yapılmasının şart olduğunu söyledi.

Çaykur Rizespor’u pazar günü yenip play off’a doğru bir adım daha atacakları konusunda şüphesinin bulunmadığını vurgulayan Sait Karafırtınalar, "Play off’tan Süper Lig’e yükseleceğimize inanıyorum. Ancak o aşamada sadece bizim motivasyonumuz yetmez. Takıma ekonomik olarak da destek çıkılması gerekir" dedi.

Genç bir ekip olduklarını ve rakiplere oranla fiziksel artılarının daha fazla olduğunun altını çizen Karafırtınalar, "Süper Lig yolundaki en önemli aday biziz. Yeter ki gereken önlemleri alalım" diye konuştu.

Geçen hafta 11 maç başı ücretini futbolculara dağıtarak parasal motivasyon konusunda önemli bir hamle yapan sarı lacivertli yönetimin, alacakların kalan bölümünü de mayıs ayının ilk haftalarında ödeyerek üzerine düşeni yapmayı planladığı öğrenildi. Bu arada, hafif sakatlıkları bulunan Yasin ve İrfan’ın Çaykur Rizespor müsabakasında oynayabileceği belirtildi.