Göksel Didim’i salladı

Aydın’ın Didim ilçesinde sahne alan ünlü şarkıcı Göksel, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Aydın’ın Didim ilçesinde bu yıl 18. düzenlenen Barış Şenliklerinin son gününde ünlü şarkıcı Göksel sahne aldı. Altınkum plajında 25 bin kişiye şarkılarını seslendiren Göksel muhteşem performansıyla konsere katılanlara hoş saatler yaşattı.

Didim’de bu yıl 18. düzenlenen Didim Barış Şenlikleri Göksel konseri ile sona erdi. 3 gün süren Şenliğin son gününde Altınkum Plajında sahne alan Göksel sahne performansıyla göz doldurdu. Konseri Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu ve eşi, Didim Belediye başkanı Mümin Kamacı ve eşi ile CHP’li meclis üyeleri ile de dinledi.

Altınkum Plajı’nda deniz kenarında gerçekleşen konserde sahne alan Gökselen son albümünden “Acıyor ve aşkın yalanmış” gibi popüler şarkılarıyla başlarken, şarkılara sahili dolduran binlerce Göksel hayranı da eşlik etti. Göksel eski ve yeni şarkılarını sahili dolduran binlerce kişiyle seslendirirken sahne performansıyla da dinleyenlerden tam not aldı.

Konserde Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu Barış Şenlikleri konserlerinin sunuculuğunu yapan TV yapımcısı Tayfun Talipoğlu’na plaket ve çiçek verirken, Belediye Başkanı Mümin Kamacı ise Göksel’i Apollon Tapınağının maketini hediye etti ve çiçek verdi.

Konserde kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mümin Kamacı Dünyada savaş çığırtkanlığının yapıldığı bir dönemde Didim’deki barış şenliklerinin daha anlamlı hale geldiğini belirtti.

Konuşmaların ve törenin ardından Göksel konserine kaldığı yerden devam ederken gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden konserde Didimliler hoş saatler yaşadı.