G.Saray'dan sürpriz transfer

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, birçok çalışmaları olduğunu ve sürpriz bir transferin gerçekleşebileceğini söyledi.

En son Portekizli yıldız oyuncu Bruma ile 5 yıllık anlaşma sağlayan sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal, kulübün televizyonuna transferlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Aysal, Galatasaray’ın yurt dışındaki derneklerinden destek beklediğini dile getirerek, “Biz Galatasaray’ın yurt dışındaki derneklerinden, özellikle Galatasaray’ın marka değerleri üzerindeki çalışmalarımızı ve buraya yaptığımız yatırımları desteklemelerini bekliyoruz. Beklentilerimiz içinde benim geçen sene ziyaret ettiğim New York’taki Galatasaray derneğinin bu yolda baya bir mesafe aldığını gördüm. Gerek kendi aralarındaki iletişim gücünden, gerekse yaptıkları çalışmalardan ve kurdukları düzenden oldukça mutlu oldum” dedi.

“TRANSFER SÜRECİNİ KAPATTIK AMA BU GÜNLERDE BİR SÜRPRİZ DAHA OLABİLİR”

Prensip olarak transfer sürecini kapattıklarını ifade eden Aysal, “Eksiklerimiz varsa yılbaşı döneminde göreceğiz. Ara dönemde takıma giren çıkanlar olabilir. Önümüzde 2-3 gün var. Bu günlerde bir sürpriz daha olabilir. Ama şuanda ‘bu oyuncu geliyor, şu oyuncu gidiyor’ diye bir şey söyleyecek durumda değilim. Bir şey olursa ancak bu sürpriz olur. Bir sürü araştırma ve çalışmalarımız var. Bunların hangisinin neticesini alacağımızı, alamayacağımızı bilemiyorum” şeklinde konuştu.

Eskişehirsporlu futbolcu Erkan Zengin’in transferi ile ilgili olarak ise Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, “Eskişehirspor ile görüşmeler oldu. Arkadaşlar bu konuda muhtelif temaslar yaptılar. Daha henüz bir netice alınmadı” diye konuştu.