10 numara takım

İzmir'de Büyükşehir Belediyesi’nin genç judocuları, Uluslararası Zafer Turnuvası’ndan 6’sı altın, 2’si gümüş ve 2’si bronz olmak üzere tam 10 madalya ile döndü. Sakarya’da düzenlenen Uluslararası Zafer Judo Turnuvası’nda İzmir Büyükşehir Belediyesi sporcuları madalyaları topladı.

Türkiye’nin yanısıra Azerbaycan, Ukrayna ve Özbekistan’dan sporcuların katıldığı şampiyonada İzmir Büyükşehir Belediyesporlu genç judocular, 6 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalyanın sahibi oldu. 36 kiloda Dilan Doğan, 40 kiloda Çiçek Akyüz, 48 kiloda Çiçek Tatar, 57 kiloda Ebru Uzunkaya, 63 kiloda Meltem Ayvaz ve 50 kiloda Şeyhmuz Cheikhmous altın madalya kazanırken, 36 kiloda Gizem Ercan ve 38 kiloda Batuhan Ercan gümüş, 50 kiloda İbrahim Şimşek ve 52 kiloda Habibe Vardar ise bronz madalyaya uzandı.

Altyapıda rakipsiz olduklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediyespor Judo Teknik Direktörü Mesut Kapan, “Bu organizasyonda 10 sporcumuz madalya kazandı. Kendilerini tebrik ediyorum. Kulüp olarak judoda erkek ve bayan takımlarımızın geleceği emin ellerde. Onlardan büyük başarılar bekliyoruz” diye konuştu.