Dünya Kupası için umutlular

A Milli Takım oyuncuları Arda Turan ve Nuri Şahin, Milli Takım’ın 2014 Dünya Kupası’na katılması konusunda umutlu.

A Milli Takım oyuncuları Arda Turan ve Nuri Şahin, Nike Halı Saha Ligi finallerinin kura çekimine katıldı. Alibeyköy Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen kura çekimi sırasında genç futbolculara öğütler veren milli oyuncu Arda Turan, A Milli Takım’ın 2014 Dünya Kupası’na katılmasının zor olduğunu ama ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

’’UMUDUMUZU SONUNA KADAR KOVALAYACAĞIZ’’

Dünya Kupası’na katılmak için büyük umutlarının olduğunu söyleyen Turan, "Öncelikle bugüne kadarki performansımız üzücüydü. Burada en büyük pay biz futbolcularındır. Abdullah hocamıza katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Kendisi bize emek verdi. Dünya Kupası’na katılmak için olan umudumuzu sonuna kadar kovalayacağız. İşimiz zor" dedi.

Arda Turan, teknik direktör Fatih Terim için ise, "Fatih hoca ile birlikte olmaktan da mutluyuz. Fatih Terim, tartışmasız Türk futbol tarihinin en büyük hocası" diye konuştu.

’’SONUÇTA BAYRAMPAŞALIYIZ’’

Arda, kendisine Barcelona maçında gördüğü kırmızı kartla ilgili sorulan bir soruya ise esprili şekilde, "Sonuçta Bayrampaşalıyız" yanıtını verdi.

Atletico Madrid’in La Liga’daki durumunu da değerlendiren Arda Turan, "Orada Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorum. Bana Turko diye hitap ediyorlar. Bu da çok hoşuma gidiyor" şeklinde konuştu.

NURİ: "FATİH TERİM’İN TECRÜBESİ İLE BAŞARMAK İSTİYORUZ"

Türkiye’nin umutlarının devam ettiğini belirten Nuri ise, "Bizim umudumuz var. Elimizi taşın altına sokmamız lazım. Türkiye önümüzdeki senelerde kupaları kaldırması gerek. Bizde o potansiyel var" ifadelerini kullandı.

Fatih Terim’in kendisi için önemli bir yere sahip olduğunu aktaran Nuri Şahin, "Fatih Terim’in ve Abdullah Avcı’nın bende emeği büyük. Fatih Terim’in ’Nuri Şahin’ olmamda çok katkısı var. Tecrübesi ortada. İnşallah ülkemize hayırlı olur" açıklamasında bulundu.