Yerel gazeteciyi tekme tokat dövdüler

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi’nde, yerel gazeteci 38 yaşındaki İbrahim Halil Aslan, gece evine giderken kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı. Tekme tokat dövülen ve kafası ile sağ ayağında kırıklar oluşan Aslan tedaviye alınırken, polis olayın ardından kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, gece geç saatlerde Hürriyet Mahallesi’nde meydana geldi. İlçede yayın yapan bir internet sitesinde görev yapan 2 çocuk babası İbrahim Halil Aslan, yürüyerek evine giderken önüne çıkan bir grubun saldırısına uğradı. Tekme tokat dövülen ve kanlar içerisinde kalan Aslan, telefonla ulaştığı yakınlarından yardım istedi. Yakınlarının yaralı bulduğu Aslan, çağrılan ambulansla Akçakale Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan ve kafası ile sağ ayağında kırık olduğu belirlenen Aslan, Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Kırılan ayağı alçıya alınan Aslan'ın tedavisi devam ederken, güvenlik güçleri bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alarak saldırganların yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.