Altay'da geri sayım

İkinci Lig Kırmızı Grup’taki ilk maçında cumartesi günü sahasında Eyüpspor’u ağırlayacak olan Altay’da geri sayım başlarken teknik direktör Ümit Kayıhan, "Ankaragücü ve Alanyaspor’un da üst sıraları zorlayacağını tahmin ediyorum. Bu iki takım yarıştaki en büyük rakiplerimiz olacak" dedi.

Altınordu’nun da sürpriz yapabileceğini belirten Ümit Kayıhan, "Dinamik bir kadroya sahip olan Altınordu, üst sıraları zorlayabilir" diye konuştu. Eyüpspor müsabakasına da değinen Ümit Kayıhan, "100'üncü yılımızın ilk resmi maçına çıkacağız. Tüm oyuncularım müsabakanın önemini biliyor. Sezona galibiyetle başlayacağımız inancındayım" dedi.

ADEM SARI SAKATLANDI

Eyüpspor maçının hazırlıklarını sürdüren Altay’da Adem Sarı’nın son antrenmanda sakatlanması, teknik kadro'nun keyfini kaçırdı. Ümit Kayıhan, sağ ayak bileğine darbe alan tecrübeli futbolcunun durumunun belirsiz olduğunu söyledi. Kayıhan, sakatlığı süren kaptan Erdal Güneş’in de ligin ilk maçına yetişemeyebileceğini sözlerine ekledi. Siyah beyazlı ekipte golcü Şehmus geçen sezondan sarkan cezası nedeniyle tribünde olacak.